Ansvaret er DIT

GLÆDEN

ER EN VARM KOP OG TÆT DIALOG

Nogen gange kan en enkelt samtale og ægte lyttende ører være afgørende for forskellen på hjælp, bjørnetjenester eller omsorgssvigt – og det har vi alle et ansvar for.

Det du skriver på denne side har webstedets udgiver og ejer intet ansvar for.

Alle tekster du offentliggør på denne side har du det fulde ansvar for, hvilket i praksis betyder, at du kan drages til ansvar for dine udtalelser og straffes efter dansk lov, såfremt du overtræder loven.

Du skal registrere dig for at kunne udgive noget på denne side, ved i praksis at sende alle dine personlige informationer sammen med dit indlæg til redaktionen, der herefter indsætter det som indlæg på siden. Redaktionen offentliggør kun navn på udgiveren, men vil til enhver tid udlevere samtlige kontaktinformationer til myndighederne, såfremt disse forlanges udleveret.

Vi forbeholder os retten til IKKE at offentliggøre indlæg, hvis vi skønner at disse ikke er personlige beretninger eller på anden måde ikke findes anvendelige til offentliggørelse eller strider direkte imod dansk lovgivning. Tonen skal altid være ordentlig og sober.

Der kan ikke klages over afgørelser truffet af redaktionen.

Indsend din personlige historie eller oplevelse her - og husk at underskrive med dit navn, adresse, telefonnummer og mail, da vi under alle omstændigheder skal have verificeret at du er den du udgiver dig for at være. Disse oplysninger vil ikke blive offentliggjort udover hvad du selv ønsker

Contact Form
* Skal udfyldes

Tilladte filtyper: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Max filstørrelse: 2mb.